nurul farah farhana

Thursday, 16 August 2012

Blek Rumah !!


Assalamualaikum..
hiii lme dh x update blog nie kan...
sowy buzy ckit ngn kelas dan jugak test...

13/8/2012 ----> tarikh rafi blek umah die.. :'(
16/8/2012----->
Tarikh aq plk blek umah... :)

Ari 2 time rafi nk blek rumah aq hantar die dekat LRT bukit jalil dengan di temani oleh ogy ngn ziera.. Sedih rasenyer hantar die kt LRT.. Berat sgt hati nk lepas die blek. Sampaikan dari dalam kereta smpai la kt stesen 2 mate nie x berhenti pandang die jer...Lepas beli token ,trus salam die... Muke kne senyum padahal dalam hati x tau la nk ckp mcmne pnye sebak sbb x dpt teman die smpai naik bas. Mase die nk jalan g naik atas kt tmpt tnggu LRT die jalan x toleh belakang pon... smpai ati kan :(... tp sebenarnye bagus jugak x de la die nmpk mke yg sedih n x de la die berat hati kan.. =,='' Pape pon alhamdulilah die selamat naik bas walaupon lambat sikit dan alhamdulilah jugak sebab die sampai di smping keluarga tersayang dengan selamat...

Hari nie turn aq plk balik umh... hari nie de kelas lagi.. hurm... budak2 lain semua dah blek.. sepupu aq pon dah blek umh. jales btol aq!! kalau bukan sebab de test x nk aq tnggu kt kolej smpai hari khamis.. pape pon kwn2 semua doakan saye selamat smpai ye ke rumah di PERAK. ^_^ X sabar nak jmpe ahli keluarga saye dan x sabar jugak nak main bunga api... hehehe... <mcm budak2 kan...>

pesanan!!
Selamat Hari Raye Aidilfitri yer buat semua kwn2 dan pembaca!!
saya NURUL FARAH FARHANA dan mewakili pihak RAFIUDDIN ingin menyusun 10 jari agar segala kesalahan harap diampun kan...
semoga anda semua diberkati oleh Allah...
#
jemput la datang rumah ye #

^_^ senyum selalu...


No comments:

Post a Comment